25 Nisan 2018 Çarşamba

Güzel İnce Bacaklar İçin 3 Kolay Egzersiz

Güzel İnce Bacaklar İçin 3 Kolay Egzersiz
Yaz gelince bütün bayanlar vücudunun şekle girmesi için elinden geleni yapar.İnce ve pürüzsüz selülitsiz bacaklara sahip olmak istiyorsanız eğer çok basit 3 tane egzersizden faydalanabilrisiniz.

1.Leg CirclesSırtüstü yatın, sağ bacağınızı kırıp, dizinizi karnınıza doğru çekin ve sonra bacağınız dümdüz ve ayak parmak ucunuz tavana bakacak şekilde bacağınızı yukarı doğru uzatın. Ayak parmak ucunuzla tavanda küçük daireler çizdiğinizi düşünün. 10’uncu daireyi tamamladığınızda durun ve ters yönde 10 daire daha çizin. Aynı hareket setini diğer bacağınızda da uygulayın.
2.Inner Thigh Lift
Sağ yanınıza uzanın, sağ kolunuz kırık, yerde ve gövdenizi hafifçe kaldırır pozisyonda olsun. Tepedeki sol bacağınızı kırın ve sol ayak parmak ucunuzu kalçanızın önünde yere koyun. Tepedeki elinizle sol ayak bileğinizi kavrayın. Egzersize alttaki bacağınızın iç kaslarını sıktığınızı hissedip alt bacağı düz bir şekilde birkaç santimetre yerden kaldırarak başlayın. 10 kez aynı yerden kaldırma hareketini tekrar edin ve aynı hareketi diğer bacağa da uygulayın.
3.Side leg series with pilates ring
Sağ yanınıza doğru bacaklar ve gövdeniz düz olacak şekilde uzanın. Pilates çemberini her 2 ayak bileğinizin içinde sabit duracak şekilde yerleştirin. Alttaki kolunuz başınızı desteklerken üst sol kolunuz kırık ve eliniz göğsünüzün önünde yerde gövdenizi desteklesin. Üstteki bacağınızı alttakine nefes vererek yaklaştırıp pilates çemberini sıkın. Hareketi 10 kez tekrar edin ve sonra diğer tarafa da uygulayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder