13 Mart 2018 Salı

Kalp Damarını Açmak İçin Kür

Kalp Damarını Açmak İçin Kür
Kalp damarlarının tıkalı olması kalp hastalıının en belirgin özelliğidir.Kalp damarlarının açık olması sağlıklı bir kalp için ilk adım.


Kalp Damarını Açmak İçin Kür
• Kuru kabukları soyulmuş iri bir diş sarımsak. Sarımsağın kahverengileşmemiş olması ve yumuşamamış olmasına dikkat edilmelidir.
• On-oniki adet taze yeşil maydanoz (saplarıyla beraber). Maydanozun yapraklarının sararmamış olmasına dikkat edilmelidir. Yaprakları sararmış maydanoz kullanılmamalıdır.
• İki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu
• Yarım bardak klorsuz su
Bu malzemelerin hazırlanması için mutfak robotu veya bleıdır (mikser) kullanılır. Maydanozlar el yardımıyla kopartılarak robota atılır. Üzerine iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edilir. İri tek bir diş sarımsak bıçakla doğranıp ilave edilir.
Yarım bardak klorsuz su ilave edildikten sonra robot veya blendır çalıştırılır. Yaklaşık bir-bir buçuk dakika çalıştırıldıktan sonra karışımın tamamı kahvaltıdan en az yirmi dakika önce aç karnına içilir. Kahvaltıya kadar ihtiyaç hissedilirse sadece su içilebilir. Her defasında taze hazırlanmalıdır.

Kalp damarlarını açmak için Kürün uygulama şekli şöyledir:
İlk üç gün sarımsaklı, ikinci üç gün sarımsaksız, üçüncü üç günse tekrar sarımsaklı olarak uygulanır. Toplam dokuz gün uyguladıktan sonra 3 gün ara verilir.Üç gün aradan sonra aynı şekilde dokuz gün uygulanır ve kür sonlandırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder